(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä, Shell Helmisimpukka Aura
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Oletko reipas ja ahkera tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Kaipaatko monipuolisia hommia, joiden parissa et taatusti kyllästy? Voisiko sinua kuvailla positiiviseksi tiimihengen nostattajaksi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä Shell HelmiSimpukka Aura hakee nyt joukkoonsa

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ


Vastuualueesi

Työ on pääasiassa monipuolista asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa HelmiSimpukka - ravintolassa ja aseman myymälässä. Myyntityön lisäksi tehtävänkuvasi koostuu avustavista keittiötöistä sekä aseman siisteydestä huolehtimisesta. Auran huoltamo on auki vuorokauden ympäri, joten työ on kolmivuorotyötä.


Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Iloisuutesi tarttuu ympärilläsi oleviin ihmisiin ja sinulta löytyy vilpitöntä halua palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Luemme aiemman kokemuksen liikenneasemaravintolassa tai kahvilassa työskentelystä ehdottomasti eduksesi, mutta kokemuksen puutteen kompensoit kuitenkin innostuneisuudellasi asiakaspalvelua kohtaan ja halullasi oppia uutta. Tehtävänkuva on erittäin laaja, mutta perehdytämme sinut asianmukaisesti jokaiseen osioon erikseen.

Tässä työssä asenne ratkaisee!


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä sekä mukavat työkaverit ympärillesi. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, tarvittaessa työhönkutsuttava sopimuksella. Työ on kolmivuorotyötä.


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 28.9. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Harri Toivanen numerosta 040 828 7886.