(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell, Haapalehto
Shell HelmiSimpukka Oulu Haapalehto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa, jossa on mahdollisuus haastaa itsensä? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme Shell –ketjun uusin helmi!Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukkaan Haapalehtoon?

On aika alkaa ajattelemaan huoltoasemalla työskentelyä aivan uudella tavalla!

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Ja mikä parasta, tässä hommassa ei kysellä cv:tä, vaan ainoa mitä tarvitaan, on loistava ja energinen asenne.

Käynnistä moottorisi jos:

Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista

Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat MONIPUOLISTA kokemusta

Tarvitset joustavan työpaikan, jossa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työaikoihisi

Laita vaihde silmään jos:

Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet omalla persoonallasi

Kaahailet kiireessä hymyhuulilla ilman road ragea

Sinusta näkyy tekemisen meininki

Nyt ei muuta kuin kaasu pohjaan!Haapalehdon Shell HelmiSimpukka etsii työntekijää, joka pystyy työskentelemään kaikkina aukioloaikoina.

Tarjoamme tunteja keikkatyösopimuksella ja Barona toimii rekrytointikumppanina. Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Laajaan Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Edellytykset työnsaannille:

Täysi-ikäinen

Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

Aikaisempaa kokemusta alalta

Alalle sopiva koulutus

Liitäthän hakemukseesi todistuksesi.