(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä pitkäaikaaseen työsuhteeseen Shell Matkakeskus, Jyväskylä
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Matkakeskuksen huoltoasemalle Jyväskylään!

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita.

Matkakeskuksen Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten työ on kolmivuorotyötä ja sisältää myös yötyöskentelyä - tämän takia tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Työsuhde on määräaikainen toukokuulle saakka keskimääräisen sopimustuntimääräsi ollessa 90h/3vko. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen on töitä mahdollisuus jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Restellin kirjoilla. Etsimme nyt pitkäaikaista työntekijää! Töiden aloitus tapahtuu mahdollisimman pian. Määräaikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille, minkä jälkeen huipputekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen.

Kenelle työ sopii?

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, joilla on hymy herkässä. Työtehtäviin kuuluu kaikki huoltamokahvilatyöntekijän monipuoliset työt aina kassatyöskentelystä ruokatuotteiden valmistukseen. Edellytämme sinulta hygieniapassia, ja RAY-osaaminen sekä aiempi kokemus kassatyöskentelystä luetaan eduksesi. Tässä työssä asenne ratkaisee paljon: toivomme sinun olevan reipas, rempseä ja iloinen tyyppi, joka ei pelkää tarttua työhön kiireisessä huoltoasemamaailmassa!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä