(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä / Oulu
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ OULUUN

Työsi on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä kahdella eri asemalla, Cafe- pikaruoka- ja myymäläkonsepteissa. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ja muita asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, olethan reipas, omatoiminen ja sinulta löytyy intoa asiakaspalvelu-, ja myyntityöhön. Olet myös tiimipelaaja ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Työtunteja on kahdella eri asemalla, jotka ovat avoinna kaikkina viikonpäiviä, toinen asema on auki klo 21:00 saakka ja toinen 24:00 asti. Työ soveltuu mainiosti opiskelijalle ja pystyt tekemään enimmäkseen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työtä on tarjolla vaihtelevastin. 10-50h/3vkossa ja kesällä sinulla on mahdollisuus tehdä täysiaikaista työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Hae tehtävään heti, sillä haastattelemme tekijöitä maanantaina 13.1. ja 14.1.

Hae tehtävään heti rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.