Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä kokoaikaista, vakituista työntekijää palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella. 

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. Tilavalla pihalla löytyy Teboil Express-polttoaineautomaatit. www.makipeura.fi

Asiakkaiden palveleminen, kahviotuotteiden esillelaitto, kassatyö, huoltamon siisteyden ylläpitäminen sekä pikaruoka-annosten (Hesburger, pizzat) valmistus kuuluvat päivittäisiin työtehtäviisi, joten taatustikkaan yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kokoaikainen, vakituinen työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun alussa.

Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin - työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Iloista ja reipasta otetta työhön

- Täysi-ikäisyyttä

- Suomen kielen taitoa

- Hygieniapassia

- Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle sillä kaikki tehtävät opetetaan. 

Tarjoamme:

- Vakkarityön suositulla pysähdyspaikalla

- Monipuoliset työtehtävät

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

- Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

- Mukavat työkaverit

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474866
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Tervola