Huoltamokahvilatyöntekijä, Liikenneasema Mäkipeura
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Liikenneasema Mäkipeura Tervolassa etsii riveihinsä työntekijöitä palvelemaan asiakkaita ja tekemään monipuolisesti muita huoltamon työtehtäviä reippaalla otteella! 

Mäkipeura on yksityinen huoltoasema Tervolassa, aivan nelostien varrella. Mäkipeuran asiakkailla on varaa valita mieleinen ruokailuvaihtoehto Kotipizzan, Hesburgerin, seisovan lounaan tai ala carte listan herkuista sekä kahvion tuotteista. Tilavalla pihalla löytyy Teboil Express-poltttoaineautomaatit. www.makipeura.fi

Asiakkaiden palveleminen, kahviotuotteiden esillelaitto, kassatyö, huoltamon siisteyden ylläpitäminen sekä pikaruoka-annosten valmistus kuuluvat päivittäisiin työtehtäviisi, joten taatustikkaan yksikään päivä ei ole samanlainen.

Etsimme yhtä työntekijää kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen sekä kesätyöntekijöitä. Kokoaikainen työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja kesätyöt toukokuun aikana perehdytysvuoroilla.

Työaika sijoittuu huoltamon aukioloaikoihin - työtä tehdään arkena ja viikonloppuna aamu-, ilta- ja välivuorossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Edellytämme:

- Iloista ja reipasta otetta työhön

- Täysi-ikäisyyttä

- Suomen kielen taitoa

- Hygieniapassia

- Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä tai pikaruokien valmistamisesta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys työlle sillä kaikki tehtävät opetetaan. 

Tarjoamme:

- Vauhdikkaan ja monipuolisen työn suositulla pysähdyspaikalla

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviin

- Työn, jossa pääset taatusti oppimaan uutta

- Go Onin tuen työsuhdeasioissa ja rahan arvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää jättämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä haastattelut aloitetaan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444994
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Tervola