(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä kesäsesonkiin Shell Laitila
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukkaan kesäksi?
Työskentelemme ympäri vuorokauden, joten sinulle jää enemmän aikaa myös rannalla löhöilyyn kesäpäivinä!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin tehtävistä. Päivät ovat siis monipuolisia ja vaiherikkaita, ja meillä osaamisesi ja ammattitaitosi pääsee kasvamaan ja pääset takuulla oppimaan uutta.

Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla vähintään 63h/ 3vko elokuun loppuun asti. Sinulla on mahdollisuus jatkaa töitä myös syksyllä.

Aikaisempi työkokemus ravintola-alalta, myynti-, tai asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi, mutta tehtävät on myös opittavissa oikealla asenteella. Tärkeintä on iloinen työote ja halu oppia uusia asioita.

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Ja mikä parasta, tässä hommassa ei kysellä cv:tä, vaan ainoa mitä tarvitaan, on loistava ja energinen asenne.

Käynnistä moottorisi jos:

  • Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista
  • Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat monipuolista kokemusta
  • Tarvitset joustavan työpaikan, jossa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työaikoihisi

Laita vaihde silmään jos:

  • Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet omalla persoonallasi
  • Kaahailet kiireessä hymyhuulilla ilman road ragea
  • Sinusta näkyy tekemisen meininki

Nyt ei muuta kuin kaasu pohjaan!

Laitilan Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden, joten työnluonne on kolmivuorotyö ja edellyttää näin ollen täysi-ikäisyyden.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö 31.8. asti ja sisältää Restelin loistavat henkilöstöedut.

Haethan tehtävää pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin voit soittaa Baronan Meijulle. Meijun tavoitat toimistoaikaan numerosta 050 505 6687.