(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä KESÄKSI 2019 Shell Parkano
Restel Liikenneasemat Oy / Helmisimpukka

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukka ja St1 asemille KESÄKSI 2019?

Joskus nuorena (tai miksei vähän vanhempanakin) tuntuu välillä siltä, että on hankalaa päästää töihin, sillä kokemusta juurikaan ennestään ole. Miten saada se oma unelmaduuni, jos CV ammottaa tyhjyyttään?

Miltäpä kuulostasi mahdollisuus, jos yhtäkkiä saisitkin roppakaupalla kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin hommista? Eikö olisikin loistavaa, jos ansioluettelossasi olisi liuta monipuolista osaamista?

On nimittäin olemassa duuni, jossa työntekijän osaamistankki laitetaan aivan piripintaan. Tässä työssä voit työllistyä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentely asemalla sopii loistavasti myös opiskelijalle, sillä työvuoroja voi tehdä todella joustavasti.

On aika alkaa ajattelemaan huoltoasemalla työskentelyä aivan uudella tavalla!

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Ja mikä parasta, tässä hommassa ei kysellä cv:tä, vaan ainoa mitä tarvitaan, on loistava ja energinen asenne.

Käynnistä moottorisi jos:

 • Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista
 • Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat MONIPUOLISTA kokemusta
 • Tarvitset joustavan työpaikan, jossa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työaikoihisi

Laita vaihde silmään jos:

 • Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet omalla persoonallasi
 • Kaahailet kiireessä hymyhuulilla ilman road ragea
 • Sinusta näkyy tekemisen meininki

Nyt ei muuta kuin kaasu pohjaan!

Parkanon Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden, mutta kesätyöntekijöillä työaika sijoittuu akselille klo:06:00-22:00.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö 1.6.-31.8. ja sisältää Restelin loistavat henkilöstöedut. Työt voit aloittaa jo huhti-toukokuun aikana perehdytysvuoroissa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Parkkeeraa itsesi meidän talliin ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä .

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä Edellytykset työnsaannille:

 • #helmisimpukka

Eduksi luettavat asiat:

 • #kesätyö

  Edellytykset työnsaannille: #helmisimpukka
  Eduksi luettavat asiat: #kesätyö