(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä keikkasopimuksella Shell Oulun seuta
Shell HelmiSimpukka Kempele

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukkaan. Joskus nuorena (tai miksei vähän vanhempanakin) tuntuu välillä siltä, että on hankalaa päästää töihin, sillä kokemusta juurikaan ennestään ole. Miten saada se oma unelmaduuni, jos CV ammottaa tyhjyyttään?

Miltäpä kuulostasi mahdollisuus, jos yhtäkkiä saisitkin roppakaupalla kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin hommista? Eikö olisikin loistavaa, jos ansioluettelossasi olisi liuta monipuolista osaamista?

On nimittäin olemassa duuni, jossa työntekijän osaamistankki laitetaan aivan piripintaan. Tässä työssä voit työllistyä osa-aikaisesti keskimäärin 30h/ 3viikkoon Oulun seudun ja Iin Shell Helmisimpukka huoltoasemille. Työskentely asemalla sopii loistavasti myös opiskelijalle, sillä työvuoroja voi tehdä todella joustavasti.

On aika alkaa ajattelemaan huoltoasemalla työskentelyä aivan uudella tavalla!

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Ja mikä parasta, tässä hommassa ei kysellä cv:tä, vaan ainoa mitä tarvitaan, on loistava ja energinen asenne.

Käynnistä moottorisi jos:

Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista

Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat MONIPUOLISTA kokemusta

Tarvitset joustavan työpaikan, jossa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työaikoihisi

Laita vaihde silmään jos:

Nautit asiakaspalvelusta ja keittiössä työskentelykään ei ole sinulle homma eikä mikään ja työskentelet omalla persoonallasi.

Kaahailet kiireessä hymyhuulilla ilman road ragea.

Sinusta näkyy tekemisen meininki.

Nyt ei muuta kuin kaasu pohjaan.

Sinulla on auto, jolla pääset liikkumaan eri asemien välillä.

Sinulla on hygieniapassi.

Oulun seudun ja Iin Shell HelmiSimpukoissa on tarve keikkatyöntekijöille. Uudet keikkatyöntekijät saavat kunnon perehdytyksen Kempeleen Shell Helmisimpukassa. Uutena Shell keikkalaisena tulet tekemään vuoroja kaikissa Oulun seudun asemilla.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.