(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Karjaalle - Kesä 2020
Shell HelmiSimpukka Raasepori Karjaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kesäksi huoltamokahvilatyöntekijäksi Karjaalle Shell HelmiSimpukka huoltoasemalle!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2020. Tulet työskentelemään Baronan alaisuudessa viimeistään toukokuun lopusta alkaen perehdytysvuoroilla aloittaen. Työsuhde on määräaikainen kesän ajan, jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 60h/3vko. Syksyllä voit halutessasi jatkaa sinulle sopivalla tavalla joko opiskeluiden ohessa tai keikkaillen muussakin työssä Baronan kautta.

Karjaan Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten kyseessä on kolmivuorotyö sisältäen myös yötyötä. Edellytyksenä on täysi-ikäisyys, salmonellatodistus ja hygieniapassi, jonka voi hankkia myös työsuhteen alkaessa.

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!