(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilatyöntekijä Jyväskylän lähi-alueen Shell Helmisimpukoihin
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukka ja St1 asemille?

Joskus nuorena (tai miksei vähän vanhempanakin) tuntuu välillä siltä, että on hankalaa päästää töihin, sillä kokemusta juurikaan ennestään ole. Miten saada se oma unelmaduuni, jos CV ammottaa tyhjyyttään?

Miltäpä kuulostasi mahdollisuus, jos yhtäkkiä saisitkin roppakaupalla kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin hommista? Eikö olisikin loistavaa, jos ansioluettelossasi olisi liuta monipuolista osaamista?

On nimittäin olemassa duuni, jossa työntekijän osaamistankki laitetaan aivan piripintaan. Tässä työssä voit työllistyä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työskentely asemalla sopii loistavasti myös opiskelijalle, sillä työvuoroja voi tehdä todella joustavasti.

On aika alkaa ajattelemaan huoltoasemalla työskentelyä aivan uudella tavalla!

Helmisimpukka -liikenneravintoloissa pääset tekemään niin monipuolisesti hommia, että sitä ei turhaan sanota työelämän korkeakouluksi. Helmisimpukoissa palvellaan asiakasta täydellä sydämellä samalla kun tehdään myyntiä, valmistetaan kahveja, kokataan isompaa ja pienempää purtavaa ja pidetään paikat siistinä. Ja mikä parasta, tässä hommassa ei kysellä cv:tä, vaan ainoa mitä tarvitaan, on loistava ja energinen asenne.

Käynnistä moottorisi jos:

  • Haluat päästä osaksi tiimiä, jossa oikeasti välitetään työkavereista
  • Etsit itsellesi työpaikkaa, josta saat MONIPUOLISTA kokemusta
  • Tarvitset joustavan työpaikan, jossa on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa omiin työaikoihisi

Laita vaihde silmään jos:

  • Nautit asiakaspalvelusta ja työskentelet omalla persoonallasi
  • Kaahailet kiireessä hymyhuulilla ilman road ragea
  • Sinusta näkyy tekemisen meininki

Nyt ei muuta kuin kaasu pohjaan!

Lähi-alueen Shell HelmiSimpukoissa on osa auki ympäri vuorokauden, joten työnluonne on kolmivuorotyö ja edellyttää näin ollen täysi-ikäisyyttä. Jotta pääset kulkemaan tulee sinulla olla auto käytössäsi, sillä asemat sijaitsevat Jyväskylässä, Lievestuoreella, Muuramessa ja Hirvaskankaalla.

Työsuhde on keskimäärin 80 tuntia/3vkoon sekä määräaikainen vuoden loppuun. Ja sisältää Restelin loistavat henkilöstöedut. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä saat Johanna Moisiolta arkisin 9-15 p. 0445238572

Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet!

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä  Edellytykset työnsaannille:

  • #helmisimpukka