(Poistunut julkaisusta)

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Jyväskylä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

 

Oletko sinä hakemamme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ, Jyväskylään

Etsimme huoltamoomme Halssilaan asiakaspalvelu- ja myyntityökokemuksen omaavia henkilöitä (2). Asemalla on kylmäaseman palvelut, kahvilatoimintaa, Veikkauksen Online myyntipiste sekä huoltamon myymälä sekä autonpesupalvelut. Työssäsi myyt erilaisia kahvilatuotteita, polttoöljyä, autopesuja, veikkauksen tuotteita sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Myynnin lisäksi osallistut siisteyden ylläpitoon sekä siivoukseen.

Edellytämme työntekijöiltä vähintään 18-vuoden ikää, reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Motivaatiota oppia uutta sekä hyviä asiakaspalvelu-ja vuorovaikutustaitoja. Olet myös tiimipelaaja ja haluat olla osaltasi pitämässä hyvää työilmapiiriä ja pitää hyvin huolta asiakkaistamme. Työn tekeminen edellyttää sinulta hygienia- ja anniskelupassia, Veikkauksen Online-järjestelmä tuntemuksen katsomme eduksi, tai opetamme sen sinulle.    

Huoltamomme on kesällä avoinna ma-pe klo 6-20, la 8-20 ja su 9-20, joten työajat ovat näiden aikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä ja mukavien asiakkaittemme parissa, sekä mahdollisuuden oppia uutta. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.8.2019 asti, mutta työsuhteen jatko on mahdollinen, sillä kesän jälkeen voit jatkaa meillä viikonloppu ja/tai iltatyöntekijänä. Kesällä työaika on 17-37,5 tuntia viikossa.   

Hae tehtävää viimeistään 31.3.2019 www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi