(Poistunut julkaisusta)

Huoltamokahvilamyyjä (viikonlopputyö), Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt asiakkaallemme huoltamo-/kahvilamyyjää Jyväskylään.

Huoltamomyyjänä työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja kassatyöskentely, sekä kahviotuotteiden valmistus ja esillelaitto.

Edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja myyntitehtäviin. Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava, sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, voimassa oleva hygieniapassi sekä osaamista veikkauspäätteen käytöstä ja haluat sitoutua pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja vakiintuneen asiakaskunnan. Työajat sijoittuvat viikonlopuille, ja ovat viikosta riippuen aamuvuoroja (la 7.30-14, su 8.30-14) tai iltavuoroja (14-20). Loma-aikoina tunteja on mahdollista saada enemmän.

Työ sopii myös opiskelijalle viikonloppuihin sijoittuvien työvuorojen ansiosta. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan työhakemuksesi pikimmiten sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.