(Poistunut julkaisusta)

Huoltamoapulainen Shell Halikko
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Oletko ennen kaikkea reipas ja innokas persoona, joka haluaa päästä tekemään oikeasti hyödyllisiä hommia? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä meiltä saattaa löytyä sinulle tekemistä. Shell HelmiSimpukka Halikko hakee nyt huoltamoapulaista.

Mitä pääset meillä tekemään?

Huoltamo-apulaisen tehtäviin kuuluvat avustavat tehtävät esim. hyllytykset ja tiskaaminen. Meillä pääset tutustumaan työnteon maailmaan todella tärkeänä osana huoltoaseman työntekijäporukkaa.

Menestyksen avaimet

Sovit meille loistavasti, mikäli sinulta löytyy aurinkoinen ja joustava ote työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hommat hoituvat sinulta myös itsenäisesti. Sinulta löytyy energisyyttä sekä näyttämisen halua ja suhtaudut asioihin positiivisella ”kyllä onnistuu” asenteella. Mikäli sinulta löytyy hygieniapassi, katsomme sen ehdottomasti eduksesi!

Emme vaadi sinulta täysi-ikäisyyttä tai aiempaa kokemusta, vaan pärjäät puhtaasti innostuneisuudellasi ja halullasi oppia uutta. Tässä työssä asenne ratkaisee

Me tarjoamme sinulle

Meillä pääset käynnistämään työuraasi loistavassa porukassa. Työvuorot painottuvat päässäntöisesti viikonloppuihin, tämä voi myös poikia sinulle vakituisen työpaikan, sillä tapanamme on palkata parhaat tekijät jatkamaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta hakemuksesi, jossa mainitset myös milloin pystyisit työt aloittamaan. Muista lähettää hakemuksesi meille viimeistään 17.9 mennessä.

Eduksi luettavat asiat: Asenneratkaisee, Joustavuus