(Poistunut julkaisusta)

Huoltamo-/keittiötyöntekijä, Teboil Lielahti (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Asiakkaamme Teboil Lielahti tarjoaa monipuoliset huoltamopalvelut kahvila- ja myymälätuotteista aina päivittäin vaihtuvaan lounaaseen ja herkullisiin A la carte -annoksiin. Ruokalista pitää sisällään niin perinteistä kotiruokaa kuin pizzaa ja hampurilaisiakin. Hiljattain uusittu, 52-paikkainen kahvila tarjoaa asiakkailleen viihtyisän taukopaikan Tampereen Lielahdessa. Huoltoasema on avoinna joka päivä maanantaista sunnuntaihin. 


Etsimme nyt Lielahden Teboilille ammattitaitoista

HUOLTAMO-/KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ.


Toimit pääasiassa keittiön puolella ruoanvalmistuksen parissa, mutta työhön sisältyy vaihtelevasti myös muita huoltoaseman tehtäviä. Tarvittaessa vaihdat siis sujuvasti roolia keittiöstä myös huoltamon puolelle asiakaspalvelun pariin. 

Edellytämme hakijalta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erityisesti joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan! Sinulta löytyy intoa kehittää omaa osaamistasi ja tuoda rohkeasti ideoitasi esille käytännön työssä. Veikkaus-osaamisen katsomme eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työtunteja on tilanteesta riippuen tarjolla lähes kokoaikaisesti. Tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus työllistyä vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Palkkaus on TES:n mukainen. Keittiö on auki viikon jokaisena päivänä, joten edellytämme valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten hae paikkaa alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=584 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 044 740 4504 tai henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.