(Poistunut julkaisusta)

Huoltakokahvilatyöntekijöitä kesäksi 2020 Shell HelmiSimpukka Lievestuore
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Lievestuoreen huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2020. Tulet työskentelemään Baronan alaisuudessa keikkasopimuksella toukokuusta alkaen perehtyen tehtävään. Työsuhde on määräaikainen toukokuulta syyskuulle, jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 30h/3vko tai 63h/3vko. Syyskuun alusta työsuhteesi palaa keikkalaiseksi ja voit jatkaa sinulle sopivalla tavalla joko opiskeluiden ohessa tai keikkaillen muussakin työssä Baronan kautta.

Lievestuoreen Shell HelmiSimpukka on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten työvuorot tulevat sijoittumaan klo 05-24 välille.

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä