(Poistunut julkaisusta)

Huollon työnjohtaja Serviplan OY:lle
Serviplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Etsimme nyt SERVIPLANILLE teollisuuden kunnossapitoon TYÖNJOHTAJAA, jolla on vahva asentajan tausta paperiteollisuuden huolloista ja koneasennuksista.

Toimit työnjohtajana 10-20 hengen huolto- ja kunnossapitoporukan tiimille, joka reissaa ympäri Suomen prosessiteollisuuden kunnossapitotehtävissä.

Serviplan on kasvanut jatkuvasti ja työllistääkin sesonkiaikoina yli 50 henkeä. Yrityksen talous on vakaalla pohjalla ja se on tunnettu nopeudesta, joustavuudesta ja rautaisesta ammattitaidosta paperi-, sellu- ja puunjalostusteollisuudessa sekä voimalaitoksissa toimivien asiakkaiden keskuudessa.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta teollisuuden huolto-, asennus- ja kunnossapitotöistä.

Erityisesti arvostamme esim koneasentajan taustaa ja kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on tekevä ja tarttuva asenne ja halu päästä tekemään koneiden korjaus- ja huoltotöitä. Myös kokemus tai koulutus esimiestehtäviin liittyen nähdään etuna valintaa tehtäessä. It-taitoja tässä tehtävässä tarvitaan ja englannin kielen taito on eduksi myös.
Työ on reissutyötä, joten matkustusvalmiutta vaaditaan.

Miksi Serviplanille kannattaa tulla?

Serviplanilla työntekijät ovat tärkein voimavara ja työntekijöiden hyvinvointi, sekä hyvä työilmapiiri ovat ensiarvoisen tärkeitä. Vaikka työntekoon suhtaudutaan vakavasti, ilmapiiri Serviplanilla on rento. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisissa työtehtävissä, rohkeasti kasvavassa yrityksessä, jota asiakkaat kiittävät saumattomasta yhteistyöstä ja laadukkaasta työnjäljestä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi, 0400 451 039. Hae paikkaa tässä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 30.9.2020.