(Poistunut julkaisusta)

HUOLLON TYÖJÄRJESTELIJÄ, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
KAESER Kompressorit Oy on osa KAESER KOMPRESSOREN SE -konsernia, joka on yksi maailman johtavia paineilmateknisten järjestelmien toimittajia. Suomessa olemme vakiinnuttaneet asemamme yhdeksi alan merkittävimmistä toimijoista. Eräiden laiteryhmien kohdalla olemme alan markkinajohtaja. Voidaksemme vastata tulevaisuuden haasteisiin tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa.

 

Etsimme nyt Vantaalle pääkonttoriimme huollon tiimiin työjärjestelijää yritysasiakkaisiin keskittyvään asiakaspalvelutyöhön. Tehtävässä keskeistä on asiakkaiden aktiivinen kontaktoiminen huoltoseurantamme mukaisesti ja tulevien huoltojen tarjoaminen ja sopiminen. 

Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan KAESER Kompressorit Oy:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Kehä III:n varrella Vantaan Petikossa.

Tehtäviisi kuuluvat
- huoltojen ja ajankohtien sopiminen työn tilaajan kanssa
- huoltotilauksien vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse
- huoltotöiden aikataulutus huoltoasentajille
- huoltotilausten syöttäminen SAP-järjestelmään
- huoltotilausten seuranta
- huoltojen ajankohtien ennakoiva seuranta SAP-järjestelmässä
- laskutuksen valmistelu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mieluiten yritysasiakkaiden parista
- mielenkiintoa ja halua ymmärtää teknisten laitteiden toimintaa. Teknistä koulutus- tai työtaustaa emme edellytä
- asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä asiakaslähtöistä ja tavoitteellista lähestymistapaa
- järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- Office-ohjelmien osaamista, SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksen katsomme eduksi
- hyvää paineensietokykyä kiireessäkin.

KAESER tarjoaa miellyttävän työympäristön vakavaraisessa ja kansainvälisessä konsernissa, mukavat työtoverit, työtehtävän ja alan kehitystä seuraavan koulutuksen, sekä haastavan ja mielenkiintoisen työn asiakkaiden parissa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.    

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.