(Poistunut julkaisusta)

Huollon palveluvastaava
JH Hammastuote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Olet tärkeä osa huolto-, asennus- ja korjauspalvelutoimintaamme. Vastaat huoltomme asiakaspuheluista ja tarvittaessa annat asiakkaille neuvoja jo puhelimessa. Omaat hyvän palveluasenteen ja pidät asiakkaamme tyytyväisinä haasteellisissakin tilanteissa. Huolehdit itsenäisesti huoltotoimintamme päivittäisestä sujuvuudesta ja tilausten käsittelystä oikeassa järjestyksessä. Koordinoit huoltoasentajien aikatauluja, jotta asiat tapahtuvat luvatussa aikataulussa.

Lisäksi olennainen osa tehtävääsi on huolehtia huolto- ja asennuskäyntien laskutuksista ja tarvittaessa avustat laitehankintojen tarjousten tekemisessä. Vastuullasi on myös varaosien tilaaminen päämiehiltämme sekä huollon varaston hallinta.

Aikaisempi tuntemus hammaslääkäritekniikasta sekä koulutus ja/tai tausta tekniseltä alalta katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys. Tärkeintä on, että olet ehdottoman järjestelmällinen, huolellinen ja ennen kaikkea kiinnostunut oppimaan uutta. Englantia osaat sujuvasti puhuttuna ja kirjoitettuna.

Meillä pääset mukaan muokkaamaan kasvavaa organisaatiota mielenkiintoisella alalla!

Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jani.heikkila@hammastuote.fi.