(Poistunut julkaisusta)

Huollon Palvelupäällikkö Turkuun
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

HUOLLON PALVELUPÄÄLLIKKÖ TURKUUN

Huoltotoiminta on strategiamme ytimessä. Haluamme kantaa elinkaaren aikaisen vastuun tuotteistamme ja auttaa asiakastamme menestymään.

Palvelupäällikkö johtaa alueensa huoltotoimintaa vastaten asiakasyhteyksistä huollon asioissa, huoltoasentajien työnjohdosta, huoltopyyntöjen aikatauluttamisesta ja huoltotoiminnan kehittämisestä.

Palvelupäällikkö vastaa myös huoltopalveluiden, kuten huoltosopimusten myynnistä ja toimii yhteistyössä laitemyynnin kanssa. Työpisteesi sijaitsee Turussa vastuualueena Länsi-Suomi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää teknistä, kaupallista tai ammattikeittiöalan koulutusta.

Työkokemus laitehuollosta, asiakaspalvelusta ja reklamaatioiden hoidosta auttaa sinua menestymään työssäsi. Esimiestyö on tärkeä osa työtä ja toivomme sinulta näyttöjä hyvästä esimiestyöstä. Tehtävässä on välillä monta rautaa tulessa, joten paineensietokyky, rauhallisuus ja hyvät organisointitaidot auttavat eteenpäin arjen haasteissa. Parhaiten autat asiakasta menestymään, kun osaat kuunnella, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aktiivinen yhteistyökumppani. Toivomme, että haluat oppia uutta ja kehittää työtäsi. Kokemus ammattikeittiöalasta on plussaa.

Päivittäistä työtä johdamme huollon ohjausjärjestelmän avulla. Työssä tukenasi sinulla on lisäksi Keravan pääkonttorin henkilöstö, tekninen koulutus- ja tukikeskus, keskitetyt huollon tukipalvelut ja yli 20 000 varaosan keskusvarasto. Pääosin työ tapahtuu suomen kielellä, mutta englannin kielen osaamistakin tarvitaan ja ruotsin kielen taito on hyvä lisä.

Tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen vastuualueen, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattikeittiömaailmassa.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan joukkoomme ammattikeittiömaailmaan. www.metos.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anu Marttila, puh. 050 4358625.