(Poistunut julkaisusta)

Huollon Myynnin ja Suunnittelun henkilö Vantaalle
Oy Atlas Copco Tools Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme Oy Atlas Copco Tools Ab:lle myyntihenkistä Huollon Myynnin ja Suunnittelun henkilöä Vantaalle.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. kenttähuollon töiden suunnittelu, myynti ja kehittäminen. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asentajien, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääset suunnittelemaan ja aikatauluttamaan asentajien huoltomatkoja sekä työskentelemään vahvasti myös myynnin parissa. Myyntityö pitää sisällään uusasiakashankintaa, sopimusmyyntiä sekä asiakassuhteiden ylläpitoa ja kehittämistä. Asiakkaasi sijaitsevat Suomessa sekä Baltian maissa, joten pääset myös matkustamaan asiakkaiden luokse.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista/teknistä koulutusta
  • aikaisempaa kokemusta teknisestä suunnittelusta tai myyntityöstä
  • myynti- ja palveluhenkistä asennetta
  • halua oppia ja kehittyä
  • matkustusvalmiutta
  • suullisen ja kirjallisen englannin kielen osaamista päivittäisenä työkielenä
  • suomen kielen osaamista.

Etsimme joustavaa ja positiivisen asenteen omaavaa myyntiorientoitunutta henkilöä, jolle asiakkaiden kohtaaminen puhelimitse, kasvotusten tai kirjallisesti ei tuota pelkoa. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen SAP-tietojärjestelmän käytöstä.

Tehtävässä tarjotaan kattava perehdytys työtehtäviin sekä Atlas Copco Toolsin tuotteisiin ja laitteisiin. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä, jossa sinulla on hyvä mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi. Atlas Copco Tools on kasvava yritys, joka tarjoaa myös sinulle hyvät kasvumahdollisuudet omalle urallesi.

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö pääsee Atlas Copco Toolsin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela puh. 050 464 8493, arkisin klo 12-13.