Huollon koordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Kalmar tarjoaa lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Olemme edelläkävijä terminaalien automatisoinnissa ja energiatehokkaassa konttien käsittelyssä. Joka neljäs kontti maailmassa siirretään Kalmar-ratkaisun avulla. Tehostamme jokaista kuljetustasi laajan tuotevalikoimamme ja maailmanlaajuisen palveluverkostomme avulla sekä kyvyllämme integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti toisiinsa. Kalmar on osa Cargotecia.
  
Haemme Kalmarille Service Coordinatoria/huollon koordinaattoria kokopäiväiseen tehtävään Helsingin Vuosaaren yksikköön. Työsopimus solmitaan Eilakaislan kautta 6 kuukauden ajalle, mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin. Työn aloitus on heinäkuun lopulla tai elokuun alkupuolella.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaa palvelu- ja huoltotöiden hallinnoinnista ja koordinoinnista SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Otat vastaan palvelukyselyt ja luot niiden pohjalta huoltotyöt eteenpäin asentajille. Pidät huolen varastosta ja tilaat tarvittavat varaosat huoltotöihin. Tarkistat tunti- ja kustannustiedot palvelupyynnöistä ja siirrät työn laskutukseen. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta sujuvia it-taitoja, yhteistyökykyä, hyvää organisointitaitoa ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä ymmärrys logistiikkatoiminnoista ja varaosapuolesta katsotaan eduksesi. Työntekijänä olet positiivinen, joustava ja oma-aloitteinen tiimityöntekijä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä alan huippuammattilaisten tiimissä! 
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa 16.7.2018 alkaen Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1151886
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki