(Poistunut julkaisusta)

Huollon koordinaattori - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Huollon koordinaattorille paikka tarjolla Helsingissä! Tehtävä on määräaikainen, sopimus tehdään kuuden kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaa palvelu- ja huoltotöiden hallinnoinnista ja koordinoinnista SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Otat vastaan palvelukyselyt ja luot niiden pohjalta huoltotyöt eteenpäin asentajille. Pidät huolen varastosta ja tilaat tarvittavat varaosat huoltotöihin. Tarkistat tunti- ja kustannustiedot palvelupyynnöistä ja siirrät työn laskutukseen.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta sujuvia it-taitoja, yhteistyökykyä, hyvää organisointitaitoa ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä ymmärrys logistiikkatoiminnoista ja varaosapuolesta katsotaan eduksesi.   Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä alan huippuammattilaisten tiimissä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.