(Poistunut julkaisusta)

Huollon koordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
AUMA Finland Oy on maailman johtaviin sähkötoimilaitevalmistajiin kuuluvan Auma Riester GmbH & Co KG: n vuonna 1977 perustettu tytäryhtiö. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoon Tiistinniityssä. Tarjoamme asiantuntevan tuen kaikissa AUMAkonsernin tuotteita koskevissa kysymyksissä. Kokeneen myynti- ja huoltohenkilöstömme avulla käyttökohteeseen sopivien toimilaitteiden valinta ja käyttöönotto sujuvat joustavasti. Koulutamme laitteiden käytössä ja tarvittaessa myös huollamme ne.Myyntialueeseemme kuuluvat myös Viro, Latvia ja Liettua. Baltian aluetta palvelee tytäryhtiömme AUMA Estonia OÜ, Tallinnassa myös venäjäksi. https://www.auma.com/fi u Eilakaisla etsii asiakkaalleen AUMA Finland Oy:lle After Sales -tiimiin 

Huollon koordinaattoria 

Tässä tehtävässä toimit huoltopäällikön työparina. Työpöydällesi kuuluvat mm. seuraavat työtehtävät:
  • huoltotilausten käsittely, aikataulutus ja kalenterointi
  • työtilausten vahvistukset, avaukset ja laskutus
  • työmaiden kulkuluvat
  • varaosatilaukset ja reklamaatiokäsittelyt
  • tarjousten laadinta ja puhtaaksikirjoitus
  • hotelli- ja matkavaraukset
Tehtävän luonne vaatii työskentelyotteeltaan tarkkaa ja järjestelmällistä henkilöä, joka pystyy omaksumaan hyvinkin yksityiskohtaisia ohjeita ja pitämään laitenumerot, tiedot ja paperit järjestyksessä. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, saksan kieli katsotaan eduksi. Teknisen alan kokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta ei ole tehtävän onnistumisen kannalta edellytyksenä.

Tarjoamme sinulle

AUMA Finland Oy:ssä pääset mukaan pieneen tiiviiseen työyhteisöön, joka toimii osana isoa kansainvälistä konsernia. Toimistolla sinua odottaa oma työhuone ja noin 20 henkinen joukko työtovereita. Perheomisteisen AUMA-konsernin periaatteiden mukaan henkilöstöstä pidetään huolta ja yhtiötä johdetaan humaanilla otteella.
Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus maaliskuulle 2021 sakka. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Työsuhde-etuna saat halutessasi lounassetelit. Osaamisesi kehittyessä ja osaamisesi karttuessa jatko muissa tehtävissä määräajan jälkeen on mahdollinen!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.