(Poistunut julkaisusta)

Huollon esimies Juustoportille
Juustoportti

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme asiakkaallemme huollon esimiestä Juustoportin Jalasjärven elintarviketehtaalle. Työt tehdään arkisin päivävuorossa 40 h/vko.

Juustoportti on vastuullisuudestaan tunnettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä perheyritys. Juustoportti työllistää tällä hetkellä noin 250 henkilöä. Juustoportti on kasvollinen ja hyvä työnantaja, jossa jokainen voi olla ylpeä omasta työstään. Innovatiivinen ja intohimoinen yhdessä tekemisen kulttuuri takaa sen, että yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita asiakkailleen Suomessa ja ulkomailla.

Huollon esimiehen vastuulla on varmistaa elintarviketehtaan sujuva ja häiriötön tuotanto. Työtehtävät vaihtelevat ihmisten johtamisesta, ohjaamisesta ja resursoinnista aina yksittäisten teknisten häiriöiden ratkomiseen eri sidosryhmien kanssa. Kunnossapitoporukassa toimii noin 15 asentajaa, jonka lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä mm. tuotannon esimiesten, alihankkijoiden ja laitevalmistajien kanssa.

Hakijoilta odotamme kokemusta esimiestehtävistä sekä huoltotoiminnan organisoinnista, ja huollon järjestelmien tuntemus on eduksi. Juustoportilla on esimerkiksi käytössä Agilon huollon varaosien hallinnoinnissa sekä Arrow. Henkilönä olet motivoiva, kannustava, innostava, sekä jämäkkä persoona, jonka toiminta perustuu asiantuntemukseen. Jatkuva kehittyminen on Juustoportilla arkipäivää, joten myös huollolta odotamme kykyä kehittyä ja ideoida toimintaa. Työssä menestyminen vaatii joustavaa työotetta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa. Aiempi kokemus meijeri/elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa, sekä kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä osana innovatiivisuudestaan palkittua kasvavaa perheyritystä. Alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Juustoportille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela puh. 050 464 8493, maanantaista keskiviikkoon klo 9–15.