(Poistunut julkaisusta)

Huollon asiakaspalvelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät
työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara.
Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Vantaan toimipisteeseen asiakaspalvelijaa huollon asiakaspalvelupisteelle työnjohdon tukitehtäviin.

Asiakas on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi huollon koordinointi, työnjohdon tukityöt asiakaspalvelupisteellä sekä erilaisten kirjauksien syöttämistä tietojärjestelmiin.

Edellytämme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, teknistä osaamista, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä tietoteknisten ohjelmien sujuvaa käyttöä. Ruotsin kielen taito on plussaa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä sekä korjaamon työnjohdon tehtävistä.

Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkoon sekä erinomaiset etenemismahdollisuudet pitkälläkin aikavälillä. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, haethan tehtävään kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa:

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi