Huollon asiakaspalvelija, TK-Biketeam Oy (Vantaa)

TK-Biketeam Oy
Tietoa tehtävästä

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt joukkoomme huollon asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Työtehtäviisi kuuluu kaikki huollon asiakaspalvelutehtävät, kuten ajanvaraukset, töiden vastaanotto- ja luovutus, varaosatiedustelut ja kolarikorjaukset. Töitä tehdään arkisin klo 10-18.

Hakijalta odotamme:

• teknistä osaamista • kokemusta vastaavista tehtävistä • suomen ja englannin kielen taitoa • asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan