Huolitsija/Export Customer Service Specialist, DHL Global Forwarding
DHL Global Forwarding

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme aktiivista ja oma-aloitteista logistiikan ammattilaista lentorahdin vientitoiminnon asiakaspalveluun yhteistyössä DHL Global Forwarding kanssa. Toimipiste on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan DHL Global Forwardingin kanssa.

Työhösi lentorahdin vientitoiminnan asiakaspalvelussa kuuluu monipuolisia työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, kuljetustilausten laatimista niin globaalisti kuin lokaalisti sekä lähetysten koordinointia tiiviissä yhteistyössä DHL verkoston, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Toivomme, että sinulta löytyy kaupallisen/logistiikka-alan korkeakouluopintoja tai vastaavaa kokemusta työn kautta. Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tai osaamisen DGR/lämpötilasäädeltyjen lähetysten hoitamisesta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Lähetäthän sekä hakemuksesi että ansioluettelosi tehtävään Adeccon sivujen kautta www. adecco.fi mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.2.2021, mutta käymme hakijoita läpi jo haun aikana. Lisätietoja voit kysyä Adeccosta Emma Vuorenmaalta joko sähköpostitse: emma.vuorenmaa@adecco.fi tai puhelimitse: 040 630 4014.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421594
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Emma Vuorenmaa (emma.vuorenmaa (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki, Vantaa