(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

SOK:n tytäryhtiö Inex Partners Oy tuottaa ja kehittää varastointi- kuljetus- ja muut logistiikkapalvelut S-ryhmälle. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Tämän hetken henkilöstömäärä on noin 1200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 320 milj. euroa.
Haemme Kansainvälisen logistiikan –yksikköön

HUOLITSIJAA

Oletko huolinta-alan ammattilainen? Kuuluuko sanavarastoosi sanoja: sähköinen yleisilmoitus, tariffointi, tavaraerä, toinen paljous, terveystodistus, rajatarkastus, MRN, AREX, ja ymmärrät myös niiden merkityksen? Jos tunnistit itsesi, jatka tämän ilmoituksen lukemista ihmeessä eteenpäin!
Haemme huolitsijaa vastaamaan SOK:n tuonnin tullaustoimenpiteistä. Tehtäviisi kuuluu tuontierien tullaus ja tariffointi, sekä EU-tuontierien Intrastat –tilastointi. Lisäksi vastaat tuontieriin liittyvien laskujen ja muiden asiapapereiden tarkastuksesta. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten tavarantoimittajien sekä SOK:n hankinnan kanssa.

Odotamme sinulta aiempaa vähintään kolmen vuoden kokemusta tuontitullauksista tai tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. huolitsijan tutkinto tai ulkomaankaupan ammattitutkinto. Olet tullauksen ammattilainen, eli sinulla on lupa tehdä itsenäisesti tullauksia ja sinulla on kansainvälisen logistiikan tuntemusta. Osaat mm. tariffioinnin ja hallitset toimitusehdot.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä, vastuullista ja huolellista työtapaa, nopeaa oppimiskykyä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Sinulla positiivinen asenne, halua oppia uutta sekä innostusta kehittää toimintaa ja työtapoja. Työssäsi tarvitset riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä MSOffice –ohjelmien osaamista. Arvostamme lisäksi huolintajärjestelmien osaamista.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä suuressa logistiikkayhtiössä, ja annamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja työntäyteisen tehtäväkentän. Olet osana loistavaa 7 huolitsijan tiimiä, ja saat erinomaisen näköalapaikan S-ryhmän kansainväliseen logistiikkaan. Työskentelypaikkasi sijaitsee uusissa toimistotiloissa Sipoon päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa, ja osittainen etätyökin on mahdollista. Inex tarjoaa myös S-ryhmän hyvät henkilöstöedut, ja meillä on myös mahdollisuuksia edetä uralla. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huolintapäällikkö Jyrki Henttinen puh. 010 76 87 342, tai jyrki.henttinen@sok.fi. pe 20.9. klo 10-11 ja ke 25.9. klo 14-15

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.10.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.