(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme kasvavaan ja kehittyvään Huolinta- ja terminaalipalvelut –liiketoimintayksikköömme Kotkaan vakituiseen työsuhteeseen sinua, asiakaspalveluhenkinen ja monipuolisen kokemuksen omaava

HUOLITSIJA

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme monipuolisista tuonti- ja vientihuolintatoiminnoista sekä liikenteenhoidosta eri kuljetusmuotoineen. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat itsenäisesti asiakkaidemme laaja-alaisesta tuonti- ja vientihuolinnasta sekä liikenteenhoidosta. Pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin. Asiakaspalvelu sekä laskutus- ja kulukirjaus kuuluvat myös työnkuvaasi. Työskentelet Kotkan toimipisteessä ja raportoit paikalliselle huolintayksikön osastopäällikölle.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja reipas ja puhut sekä kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Pystyt toimimaan paineen alla sekä välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä sinulla on sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne sekä kiinnostusta oppia uutta, sinussa  on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa Business Manager Mari Schweighardt p. 040 940 1141. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 13-14.