Huolitsija
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Löytyykö sinulta kokemusta huolintatehtävistä? Etsitkö uusia haasteita pääkaupunkiseudun alueelta?

Haemme tällä hetkellä huolitsijoita asiakkaillemme pääasiassa Helsingin ja Vantaan alueille. Tehtäviä on tarjolla sekä tuonti- että vientihuolinnan parista ja pääpaino tehtävissä on meri- ja kumipyöräliikentessä. Etsimme avoimiin tehtäviin motivoituneita huolinta-alan osaajia, jotka hallitsevat mm. kuljetus- ja laskutusjärjestelyt, vienti- ja tuontiselvitysten tekemiset, tullaukset sekä muut huolinnan perusprosessit. Myös asiakaspalvelutaidot katsotaan tärkeäksi ominaisuudeksi hakijoilla, sillä huolintatehtävissä ollaan päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, kuljetusliikkeisiin sekä muihin tärkeisiin sidosryhmiin.

Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-16, mutta jonkin verran joustovaraa on myös hyvä löytyä. Useimmat avoimet tehtävämme ovat kokoaikaisia ja pitkäkestoisia, mutta myös lyhyempiä määräaikaisuuksia (min 6kk) voi olla mahdollisuus sopia. Työskentelykielenä käytetään suomen lisäksi myös englantia, joten näiden sujuva osaaminen on välttämätöntä. Huolintatehtävissä pärjääminen vaatii lisäksi oma-aloitteista työskentelytapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä organisointitaitoja.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja uudet haasteet huolintatehtävien parissa kiinnostavat, jätä hakemuksesi meille, niin katsotaan minkälaisia vaihtoehtoja meillä voisi juuri Sinulle olla tarjolla.

Edellytykset työnsaannille: Aiempi huolinta-alan kokemus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1233993
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa