Huolitsija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

HUOLITSIJA

Etsimme asiakkaallemme huolitsijaa vastaamaan olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta ja uusien hankkimisesta.

Pääasiallisena tehtävänäsi on huolinnan tehokas ja tuloksekas organisointi.
Eduksi olisi, jos olet myyntihenkinen ja halukas kasvattamaan valmista asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta
Huollan kokemusta. Olet rautainen asiakaspalvelun taitaja ja sinulta löytyy alalle sopiva koulutustausta.
Lisäksi sinulla on mielellään kokemusta myyntityöstä tai halua tehdä myyntityötä.
Työskentelyotteeltasi olet erittäin asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Sinulla on loistavat organisointitaidot ja kykenet hallitsemaan isoja kokonaisuuksia myös kiireen keskellä, muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme
monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan myös omaa osaamistasi. Mielenkiintoisen ja nuorekas työympäristön paikallisessa yrityksessä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Oletko valmis käärimään hihat ja ottamaan haasteen vastaan?

Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesta. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1208320
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere