(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija Vuosaareen
Alpi Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Kiinnostaako sinua työskentely logistiikan toimistotehtävien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme työntekijää huolintatehtäviin Vuosaareen.

Etsimme Alpi Finlandin kasvavaan organisaatioon työntekijää huolinnan monipuolisiin tehtäviin uuteen toimipisteeseen Vuosaareen. Töissä pääset tekemään mm. tuonti- ja vientihuolintaa, kuljetusten sopimista ja tullauksia. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 ja työtä on mahdollista tehdä myös aluksi osa-aikaisesti. Työssä pärjääminen vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja, suomen- ja englanninkielen taitoa ja pelkäämätöntä asennetta.

Hakemamme henkilö voi olla kokenut logistiikka-alan ammattilainen tai esimerkiksi opinnoissaan loppusuoralla oleva logistiikan opiskelija. Työssä pärjääminen vaatii ymmärrystä ja kiinnostusta huolinta-alaa kohtaan. Työhön järjestetään kattava perehdytys, jonka yhteydessä käydään läpi käytettävät järjestelmät ja eri työtehtävien vaiheet tarkasti. Toivomme, että Sinulla on ennen kaikkea hyvä asenne, halu oppia uutta ja olet etsimämme tiimipelaaja!

Työt on mahdollista aloittaa nopeasti ja töitä on tarjolla aluksi kesään saakka, mutta hyvin työssä pärjäävällä ja siinä viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan huolinta-alan globaalissa organisaatiossa. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen.