(Poistunut julkaisusta)

HUOLITSIJA, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019
Panalpina on yksi maailman johtavista logistiikka-alan yrityksistä. Toimimme 70 eri maassa 500 omalla toimistolla, lisäksi olemme edustettuna noin 90 maassa agenttien kautta. Panalpina työllistää globaalisti noin 14500 henkilöä.
Päätoimialamme ovat lento- ja merirahti sekä erilaiset logistiset kokonaisratkaisut joiden avulla voimme rakentaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluratkaisuja.

Etsimme nyt joukkoomme Vantaan toimipisteeseemme 

LIIKENTEENHOITAJAA / HUOLITSIJAA MERIVIENTIIN

määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun loppuun (jatko voi olla mahdollinen). Toivomme, että voit aloittaa tehtävissäsi mahdollisimman pian.

Haemme aktiivista ”hands-on tyyppiä”, jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Toivomme myös, että sinulla on halua kehittää itseäsi, olet joustava ja avoin persoona. 

Tarjoamme sinulle iloisen ja avoimen työyhteisön, mielenkiintoiset työtehtävät, liikunta- ja lounasseteliedut.

Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu:

-  Yhteydenpito asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin sekä omaan verkostoon
-  Asiakkaiden toimeksiantojen kokonaisvaltainen hoitaminen ja seuranta bookkauksesta toimitukseen
-  Poikkeamien käsittely ja raportointi 
-  Lähetysten kustannusrakenteen arviointi ja seuranta
-  Ostolaskujen käsittely
-  Cross-trade lähetysten käsittely

Toivomme sinulta:

-  kaupallisen tai logistiikan alan amk-opintoja (tai vastaavia)
-  jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä
-  oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä
-  asiakaspalveluhenkisyyttä
-  kykyä omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia nopeassa tahdissa
-  erinomaista suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Kiinnostuitko? Toteutamme haun yhteistyössä Manpowerin kanssa ja työllistyt vuokratyösuhteeseen Manpowergroupin kautta. Hae tehtävään välittömästi valitsemalla HAE ja rekisteröimällä cv:si. Aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi ja Sourcing Consultant Laura Parviainen, laura.parviainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.