(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija Oy M. Rauanheimo Ab:lle Helsingin Vuosaareen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019


Rauanheimo on 135-vuotisen historiansa aikana kasvanut ahtauksen ja laivauksen huippuasiantuntijaksi. Valmiutemme sopeutua muutoksiin ja etsiä uusia haasteita on kantanut satoa. Vuosien mittaan olemme kasvattaneet toimintojamme merkittävästi, ja tänä päivänä Rauanheimo on logistiikkapalvelujen tuottajana täyden palvelun talo. Rauanheimo on luotettava kumppani juuri siksi, että toimintamme perusta – perhekulttuuri, asiantunteva henkilöstö läpi organisaation sekä asiakaskeisyys – on pysynyt muuttumattomana koko 135-vuotisen historiamme ajan.


Haemme asiakkaallemme Oy M. Rauanheimo Ab:lle kesäksi huolitsijaa Haminaan sekä Helsingin Vuosaareen. Tehtävässä toimit huolitsijan tehtävissä, liikenteen järjestelyn parissa sekä osallistut varastokirjanpitoon. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.


Odotamme hakijoilta:
- reipasta ja tarkkaa otetta,
- hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja,
- tarkkuutta sekä kykyä sopeutua eri työtilanteisiin,
- sujuvaa suomen kielen taitoa.


Kokemus huolitsijan tehtävästä luetaan hakijalle eduksi.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Työssäsi pääset jatkuvasti vaikuttamaan sekä kehittämään omaa osaamistasi. Apunasi on tiivis organisaatio ja mukavat työkaverit. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun kahden kuukauden vuokratyösuhde Adeccon ja valitun työntekijän kesken. Jakson jälkeen työsuhteen jatkaminen saattaa olla mahdollista.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa HR Consultant Antti Riihimäki p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi. Hakuaika päättyy 16.06.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.