(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija, Oy Beweship Ab
Oy Beweship Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oy Beweship Ab on suomalainen yksityisomistuksessa oleva logistiikka- ja huolinta-alan yritys, joka on perustettu vuonna 1957.
Pitkät perinteet ja perheomisteisuus tekevät Beweshipistä yhden alan harvoista yksityisistä organisaatioista.
Beweship tunnetaan ammattitaitoisista palveluistaan ja etenkin joustavuudestaan. Beweship kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa vastaamaan huolinta- ja logistiikka-alan muuttuviin haasteisiin.

Etsimme nyt yhteistyössä Beweshipin kanssa heille uutta henkilöä Huolitsijan tehtävään, osaksi tiivistä huolintatiimiä Vantaan pääkonttorilla. Huolitsijan tehtävässä toimit monipuolisissa tehtävissä vienti- ja tuontihuolinnan parissa, hoitaen asiakkaiden toimeksiantoja itsenäisellä otteella. Tehtävässä korostuvat niin ulkoinen kuin sisäinenkin asiakaspalvelu, olet päivittäin yhteyksissä asiakkaiden lisäksi mm. varustamojen, kuljetusliikkeiden, Tullin sekä satamien kanssa.

Etsimme tehtävään joustavaa, oma-aloitteista ja hyvän paineensietokyvyn omaavaa henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelupainotteisissa tehtävissä ja on kiinnostunut logistiikasta. Kokemus huolinta- logistiikka- tai kuljetusalasta lasketaan hakijan eduksi. Työskentelykielinä toimivat suomi ja englanti.

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa, tai jo kokenut konkari. Tärkeintä tehtävään valinnan kannalta ei ole kokemus, vaan oikeanlainen asenne ja motivaatio. Beweship panostaa vahvasti henkilökuntansa ajan tasalla olevaan monipuoliseen ammatilliseen osaamiseen, ja onkin tunnettu vakaana työnantajana, jossa tehdään pitkiä työuria. Koulutusten lisäksi muita työsuhde-etuja ovat lounas- kulttuuri- ja liikuntasetelit, laaja työterveyshuolto sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja tarve uudelle huolitsijalle on heti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi