(Poistunut julkaisusta)

Huolitsija - Lentovienti, Vantaa
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö - on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme Vantaan toimipisteeseen lentovientiin huolitsijaa äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi 31.12.2020 saakka. Huolitsijan tehtävään kuuluu vientiliikenteen hoitoa, asiakaspalvelua, tullausta, hinnoittelua, laskutusta, sekä päivittäistä yhteydenpitoa lentoyhtiöihin ja kansainväliseen edustajaverkostoomme.

Tehtävä edellyttää hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista asennetta. Toivomme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta lentoviennistä, hyvää lentoyhtiötuntemusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme tehtävään valitulle modernin työympäristön Vantaan pääkonttorissamme, mahdollisuuden kehittyä globaalin organisaation tehtävissä ja innostuneiden työkavereiden verkoston Suomessa ja muualla maailmassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Syvänen, Manager Airfreight Operations, puh. 010 5204253 tai marjo.syvanen@dbschenker.com toimistoaikoina.

Hae tehtävään 31.3.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.