Huolitsija kesätöihin Kotkaan
VR Transpoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme asiakkaallemme VR Transpointille kesäapulaista huolitsijan tehtäviin kansainväliseen maantielogistiikan yksikköön Kotkaan.

VR Transpoint Kotkan toimipiste tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen maantieliikenteen logistiikkapalveluja Venäjälle, Ukrainaan, Valko-Venäjälle, Kazakstaniin ja CIS-maihin.

Huolitsijan tehtäviin kuuluu tuonti- ja vientihuolinnan erilaiset tehtävät.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta. Koulutukseltasi olet kaupallisen tai logistiikan omaava. Tehtävässä edellytetään tarkkuutta, huolellisuutta, organisointikykyä ja halua työskennellä numeroiden parissa.

Olet palveluhenkinen tiimipelaaja, joka pitää langat käsissään myös kiireen ja paineen alla työskennellessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Mahdollinen venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Tunnet ja hallitset tehtävässä käytettävät keskeiset järjestelmät: E-Trans, tullin järjestelmät, Word ja Excel.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn logistiikan parissa. Työpaikkasi sijaitsee Kotkassa Merituulen toimipisteessä Mussalossa.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä kesäkuun alussa ja työt jatkuvat elokuun loppuun. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus työllistyä myös myöhempänä ajankohtana kesätyön jälkeen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävään heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 9-15.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot