(Poistunut julkaisusta)

Huolintakoordinaattori
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Nautitko tarkasta, systemaattisesta ja täsmällisestä tekemisestä? Oletko kiinnostunut työskentelemään huolinnan parissa mukavassa ja innostavassa työporukassa? Jos tämä kuulostaa sinun jutultasi, niin voit ehkä olla huolintatiimimme uusi

HUOLINTAKOORDINAATTORI

Huolintakoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm. ulkomaan maksuliikenteen hoito (remburssit, perittävät ja suoramaksut), tullauksen valmistelu, tuontihinnoittelu, kuljetustilaukset, toimitusaikaseuranta, varastosaldojen tarkistus, huolinta-, rahti- ja tullauslaskujen tarkastus, kuljetusreklamaatiot ja arkistointi.

Odotamme sinulta:
- tuontiprosessin tuntemista
- vähittäiskaupan tuntemusta
- kaupallista, mielellään AMK-tasoista (esim. tradenomi) koulutusta
- systemaattisuutta, täsmällisyyttä ja numerotarkkuutta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
- kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa


Tarjoamme sinulle

Me Tokmannilla uskomme, että työntekijämme ovat avain menestykseen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja etenemään urallaan. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen, ja pyrimme uudistumaan yhdessä ja rohkeasti epäonnistumisia pelkäämättä. Asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyys toimii mittarina onnistumisellemme. Huolintatiimissämme on reipas tekemisen meininki sekä myönteinen ja välitön ilmapiiri. Tiimimme jäsenet tukevat sinua perehdytyksessä ja kehittymisessäsi.

Työpaikan sijainti

Työpaikka sijaitsee Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa huolintapäällikkö Pirjo Väätäinen, p. 0207287403. Parhaiten tavoitat Pirjon 7.5. klo 13 - 14 ja 10.5. klo 13 - 14.