(Poistunut julkaisusta)

Huolinnan Team Leader
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme kehittyvään Huolinnan liiketoimintayksikköömme Kotkaan vakituiseen työsuhteeseen sinua, asiakaspalveluhenkinen ja monipuolisen kokemuksen omaava

HUOLINNAN TEAM LEADER

Tehtävänäsi on vastata Kotkan ja Haminan toimipisteidemme päivittäisten töiden sujumisesta ja asiakaspalvelusta. Toimit huolitsijoiden lähiesimiehenä ja samalla osallistut aktiivisesti myös huolintatoimeksiantojen suorittamiseen. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat että asiakkaidemme toimeksiannot tulee tehtyä sovitusti ja varmistat että työt jaetaan tasapuolisesti henkilöstön kesken. Teet itsenäisesti asiakkaidemme laaja-alaista tuonti- ja vientihuolintaa sekä liikenteenhoitoa. Pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin. Pääasiallinen työpisteesi sijaitsee Kotkassa mutta säännöllistä läsnäoloasi odotetaan myös Haminan toimipisteessä.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet itsenäisesti yhtiön tavoitteiden saavuttamiseksi. Menestyäksesi työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin  kielen suullista ja kirjallista taitoa. Pystyt toimimaan paineen alla sekä välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne sekä kiinnostusta oppia uutta, sinussa  on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa Business Manager Mari Schweighardt p. 040 940 1141. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 13-14.