(Poistunut julkaisusta)

Huolellinen ostolaskujen käsittelijä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  Haemme suurelle, kansainväliselle asiakkaallemme ostolaskujen käsittelijää. Työt alkavat tammikuussa 2019 ja sopimus on määräaikainen vuoden ajan. Valitulla henkilöllä on kuitenkin myös mahdollisuus vakinaistua.
 
Vastaat osana ammattitaitoista tiimiä itsenäisesti ostolaskujen käsittelystä.

Toivomme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja etenkin ostolaskujen käsittelystä. Edellytämme lisäksi sekä suullista että kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksesi. Aikaisempi kokemus esimerkiksi SAP-järjestelmästä on etu. Arvostamme työhön tarttuvaa positiivista asennetta, priorisointikykyjä sekä tiimityöskentelytaitoja.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää työkokemusta suuresta ja kansainvälisestä asiantuntijaorganisaatiosta, sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen. Työ on mahdollista yhdistää myös esimerkiksi opintojen kanssa.
 


Olisiko tässä juuri sinun tilaisuutesi?  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 30.11.2018 mennessä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostolaskujen käsittelijä


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Olga Jokinen


Toimipaikka:  Jyväskylä