Human performance -asiantuntija
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Haemme Olkiluotoon

Human performance -asiantuntijaa

Meillä Olkiluodossa on mielenkiintoisia tehtäviä! OL1/OL2 -laitosyksiköt toimivat luotettavasti ja OL3-laitosyksikön käyttövaihe on lähestymässä. Haemme nyt HU-asiantuntijaa täydentämään tiimiämme.

HU-menetelmillä tarkoitetaan menetelmiä, joiden avulla toteutetaan inhimillisten riskien hallintaa. TVO-konsernissa HU-menetelmiin kuuluvat aloituskokous, varmennettu kommunikointi, parityöskentely, riippumaton varmennus ja lopetuskokous.

Human performance -asiantuntijana tehtäväsi on kehittää TVO-konsernissa käytössä olevia Human performance -menetelmiä ja niiden käytännön soveltamista mm. käyttö-, kunnossapito- ja suunnittelutyössä. Vastaat Human performance -ryhmän toiminnasta ja osallistut menetelmien kouluttamisen suunnitteluun, kouluttamiseen sekä menetelmien käytön valmentamiseen työkohteilla. Lisäksi toimit sähköntuotannon johtoryhmässä ydinalan ammattilaisuuden valmentajan roolissa.


Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on työhön soveltuva koulutus (AMK tai yliopisto) ja kiinnostus työskennellä ihmisten sekä tekniikan parissa. Arvostamme jo aiemmin hankittua kokemusta työn laatuun vaikuttavien inhimillisten menetelmien parissa työskentelystä. Edellytämme, että sinulla on kokemusta koulutus- ja/tai valmennustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen, toimeen tarttuva sekä omaat hyvät yhteistyötaidot.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko otetaan pian käyttöön Olkiluodossa. Tällöin lähes kolmasosa suomalaisesta sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Olemme kehittyneet hallitsemaan koko ydinvoiman elinkaarta. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!
 
Kiinnostuitko?
Lisätietoa tehtävästä antavat yksikköpäällikkö Juhani Jokinen, puh. 02 8381 3160 ja johtaja Marjo Mustonen, puh. 02 8381 2100. Juhani Jokinen on parhaiten tavoitettavissa 16.9 kello 9-10 ja 17.9 kello 12-16 sekä 21.9 kelo 9-10 ja 24.9 kello14-16.


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 30.9.2021 osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496442
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Jokinen
  • Puhelin: 02 8381 3160
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta