(Poistunut julkaisusta)

Hullun rohkeita kädentaitajia haussa!
Tricton Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018
Tricton Oy
ME OLEMME TRICTON

Tavoitteemme: Ennennäkemätön.

Interaktiivinen taideteos valaisemassa toimipisteen sisäänkäyntiä, teknisillä yksityiskohdilla täytetty design messuosasto, kokoustilojen tunnelman taikominen valoin ja somistein, erikoislavatekniikan luominen.

Meillä on taitoa tehdä tätä. Meillä on myös tahtoa tehdä enemmän. Parempaa. Ennennäkemätöntä.

Ainoa rajoitteemme: Fysiikan lait

Tricton koostuu tiiviistä joukosta luovia, taitavia ihmisiä. Tiimimme tekninen osaaminen on vertaansa vailla. Se, mikä meidät erottaa muista, on kokeellinen ja taiteellinen otteemme kaikkeen tekemiseen.

Me haluamme luoda uutta ja olla suunnannäyttäjiä.

Mietimme tarkasti kokonaisuuksia huomioiden kaiken sen, mitä haluat brändilläsi tai ideallasi viestiä. Ennen kaikkea haluamme kuitenkin tavoitella kanssasi asioita jotka tarkoituksella poikkeavat siitä, mitä on aiemmin nähty ja miten asiat on aina ennenkin tehty.

http://www.instagram.com/trictonoy/
Toimenkuva
Etsimme pieneen, innovatiiviseen ja luovaan porukkaamme sitä keskivertoa taidokkaampaa henkilöä. Emme harjoita määrää vaan laatua ja alati kasvavissa määrin. Työ tehdään käsityökaluin, pääsääntöisesti puumateriaalista. Toki meillä on myös muut materiaalit kuten metalli, erilaiset muovilevyt ja sellainen "ei-olemassa-oleva" materiaali kovassa käytössä. Etsimme jatkuvasti erilaisia ratkaisuja toteutuksiimme. Jokainen projekti on erilainen ja uusi joten tämä ei työ ei todellakaan ole liukuhihnatyötä.

Työhön sisältyy ajoittain reissupäiviä sekä alan luonteen vuoksi hieman epäsäännöllistä rytmiä. Tällä hetkellä noin kerran kuussa on muutamia reissupäiviä. Työ on osittain ilta- ja viikonloppupainotteista. Mutta rytmi pystytään varmasti löytämään - meillä kuunnellaan aidosti myös tekijöitä!
Odotamme sinulta
Haemme 2kpl asentajaa jolla mieluusti puusepän taidot ja/tai valmiudet. Tärkeitä asioita meille tekijöissä on luonne, tarkkuus sekä intohimo parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Halukkuus oppia uutta ja kiinnostus tekniikkaa sekä taidetta ja designia kohtaan iso plussa! Voit myös olla tietotekniikan osaaja joka on erikoistunut esimerkiksi elektroniikkaan tai yleensäkin tietokoneisiin.
Muut tiedot
Haussa siis kokeilun haluisia, kädentaitoisia ja hieman hullun rohkeita henkiöitä aivan oman laiseen yritykseen joka tekee mahdottomasta mahdollisen! Työskentelemme pääsääntöisesti projektikohtaisesti ja näihin kuuluu referenssinä kansainvälisesti isot ja merkittävät brändit ja tuotantoyhtiöt, eturivin artistit sekä mielenkiintoisimmat yksityis- ja yleisötapahtumat Suomessa ja maailmalla. Luomme räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen ja valmistamme asiat lähtökohtaisesti itse. Palkkaus on sopimuksen mukaan joten pääset hinnoittelemaan itse oman työsi arvon tuntikohtaisesti!
Kesto
sopimuksen mukaan, tarkoituksemme löytää pitkäaikaisia osaajia
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.