(Poistunut julkaisusta)

Hullujen Päivien apulaisia Stockmannille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Haemme syksyn Hulluille Päiville apukäsiä ja -jalkoja nopeaan toimintaan huippuluokan myynnin pariin. Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Tässä tehtävässä varmistat, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä Turun tavaratalon eri osastoille.

Stockmannin kampanja-apulaisena voit päästä työskentelemään esimerkiksi miesten ja naisten pukeutumisen, kodin tai kosmetiikan osastolle. Työt voivat pitää sisällään muun muassa kassatyöskentelyä, myyntiä ja tavaroiden esillepanoa.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu työntekijä, joka uskaltaa ottaa kontaktia ihmisiin, rakastaa asiakaspalvelua ja viihtyy kiireisen kampanjan hulinassa. Aiempi kokemus myynnistä ja kassan käyttämisestä on tässä työssä eduksi, muttei pakollista. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito