(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppi varastoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haluatko työskennellä varastossa, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä työympäristöä? Haluatko kuulua kannustavaan, positiiviseen ja aikaansaavaan työyhteisöön, jossa ahkerasti ja laadukkaasti tehdystä työstä palkitaan aidosti?

Haemme nyt Tuusulaan moderniin ja siistiin logistiikkakeskukseen huipputyyppejä pitkäkestoisiin työsuhteisiin erilaisiin varastotehtäviin. Yleisimpiä työtehtäviä logistiikkakeskuksessa ovat muun maussa puheohjattukeräily lämpimässä ja viileässä tilassa, tavaran vastaanotto, lajittelu ja hyllytys sekä lähettämötyöskentely ja kuljetusyksiköiden yhdistely. Työtehtävissä käytetään lavansiirtovaunua sekä matalakeräyskonetta, joiden käyttöön tarvittaessa koulutetaan. Töitä tehdään yleisesti kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta mahdollisuus yövuoroon on myös olemassa.

Meidän mielestä huipputyyppi on asenteeltaan positiivinen ja omatoiminen, luonteeltaan huumorintajuinen tiimityöskentelijä sekä työntekijänä vastuuntuntoinen ja luotettava henkilö, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja toimintaa ympärillään. Huipputyyppi ei pelkästään suoriudu omista vastuistaan hienosti, mutta auttaa myös työkavereitaan suoriutumaan omista tehtävistään paremmin. Huipputyyppi ei myöskään pelkää rutiininomaisia tehtäviä tai toisinaan fyysisesti raskastakaan ponnistelua vaan näkee nämä positiivisina ominaisuuksina työssä.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, viihdyt varastotehtävien parissa ja näet itsesi osana viihtyisää työyhteisöä, jätä hakemuksesi meille. Paikkoja on auki useampia ja yksi niistä voi hyvinkin olla sinun!