(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppi monipuolisiin varastotehtäviin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja tekemisen meininkiä töihisi? Tarjolla pitkäaikainen paikka pienessä ja viihtyisässä varastossa, jossa radio raikaa taustalla ja paikalle on kiva tulla maanantaisinkin.

Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaista työntekijää pieneen teollisuusalan varastoon. Kyseessä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävä noheva henkilö rekrytoituu asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Varasto sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Viinikkalassa. Töitä tehdään arkisin klo 8-16.

Tuotteet ovat pääsääntöisesti teollisuusalan venttiileitä ja työympäristö on viihtyisä sekä lämmin varasto. Työssä pääset tekemään monipuolisesti kaikkia varastotehtäviä vastaanotosta lähetykseen. Vastaanotossa tuotteet tarkistetaan, kirjataan järjestelmiin sekä hyllytetään ja tilauksen saapuessa tuotteet keräillään sekä lähetetään asiakkaalle. Työssä käytetään vastapaino- sekä työntömastotrukkia, joten toivomme sinulta aiempaa trukinajokokemusta. Työporukka on tiivis, jossa töitä tehdään tosissaan pieni pilke silmäkulmassa. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kykyä tarkkuutta vaativaan työhön. Yritys noudattaa Teknologiateollisuuden TES:iä ja tässä tehtävässä on käytössä sopimuspalkka.

Mikäli paikka kuulostaa mielekkäältä niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.