(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppi ATK-laitteiden varastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Haluaisitko työllistyä itsenäisiin työtehtäviin mukavan työtiimin ympärille? Me etsimme nyt huipputyyppiä päivävuorotyöhön!

Asiakkaamme etsii kauttamme lähellä Vantaan lentokenttää sijaitsevaan uuteen varastoonsa työntekijää erilaisiin varaston ja tuotannon työtehtäviin. Sopimus on 2020 vuoden loppuun saakka, mutta hyvin töissä pärjänneellä henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme kirjoille. Töissä käsitellään tietokoneita ja niihin liittyviä osia päivävuorossa. Työ sisältää pääosin tavaran vastaanottoa, lähetysten tarkistamista ja inventointia.

Kokemus varastotyöstä ja ATK-laitteiden tuntemuksesta on eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei välttämättömyys tehtävään valituksi tulemiselle. Haemme tähän tehtävään henkilöä joka kykenee oma-aloitteiseen ja fyysiseen työhön. Omaathan myös nuhteettoman taustan ja erinomaisen asenteen töitä kohtaan!

Työ pitää sisällään reipasta tiimityöskentelyä sekä itsenäisiä työvaiheita. Työpaikalla on mahdollista edetä organisaatiossa erilaisiin tehtäviin hyvien näyttöjen, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.