(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppi ATK-laitteiden varastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko kiinnostunut ATK-laitteista? Haluaisitko itsenäisen kokoaikaisen työn mukavan työtiimin ympärillä?

Etsimme Vantaalle lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan varastoon työntekijöitä erilaisiin varaston ja tuotannon tehtäviin. Työssä käsitellään tietokoneita ja niihin liittyviä osia päivävuorossa. Työtehtäviin kuuluu pääosin tavaroiden inventointia saldoille sekä lähetysten tarkistamista. Työtä tehdään hyvässä porukassa ja tiiviissä työyhteisössä arkisin päivävuorossa. Osaamisen karttuessa aukenee mahdollisuus myös muihin monipuolisiin työtehtäviin. Työpaikalla on mahdollista edetä organisaatiossa erilaisiin tehtäviin hyvien näyttöjen, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Kokemus varastotyöstä ja ATK-laitteiden tuntemuksesta on eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei välttämättömyys tehtävään valituksi tulemiselle. Tärkeintä on hyvä asenne työtehtäviä kohtaan ja halu oppia uutta. Tehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävässä on aloitus elokuun alussa, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Sopimus kestää alustavasti vuoden loppuun asti, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on loistava mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme kirjoille.