(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppi ATK-laitteiden varastoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Haluaisitko työllistyä itsenäisiin työtehtäviin mukavan työtiimin ympärille? Me etsimme nyt huipputyyppiä päivävuorotyöhön!

Asiakkaamme etsii kauttamme lähellä Vantaan lentokenttää sijaitsevaan uuteen varastoonsa työntekijää erilaisiin varaston ja tuotannon työtehtäviin. Hyvin töissä pärjäävällä henkilöllä on loistava mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme kirjoille. Töissä käsitellään tietokoneita ja niihin liittyviä osia päivävuorossa. Työ sisältää pääosin tavaroiden inventointia saldoille sekä lähetysten tarkistamista. Osaamisen karttuessa aukenee mahdollisuus myös muihin monipuolisiin työtehtäviin!

Kokemus varastotyöstä ja ATK-laitteiden tuntemuksesta on eduksi paikkaa hakiessa, mutta ei välttämättömyys tehtävään valituksi tulemiselle. Haemme tähän tehtävään henkilöä joka kykenee oma-aloitteiseen ja fyysiseen työhön. Omaathan myös nuhteettoman taustan ja erinomaisen asenteen töitä kohtaan!

Työ pitää sisällään reipasta tiimityöskentelyä sekä itsenäisiä työvaiheita. Työpaikalla on mahdollista edetä organisaatiossa erilaisiin tehtäviin hyvien näyttöjen, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Mikäli paikka tuntuu sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi heti. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.