(Poistunut julkaisusta)

Huipputyyppejä Tokmannin logistiikkakeskukseen!
Tokmanni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme nyt huipputyyppejä kokoaikaisiin varastotyötehtäviin asiakkaallemme Tokmannin logistiikkakeskukseen, lähelle Mäntsälän keskustaa!

Haemme nyt uusia varastotyöntekijöitä ääniohjattuun keräilytoimintaan Tokmannin logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin hakuprosessi tapahtuu Baronan toimesta, mutta rekrytointipäätöksen jälkeen työllistyt suoraan Tokmannille. Äänikeräilijän työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten aiempi työkokemus varastotehtävistä ei ole edellytys työllistymiselle.

Avoimen työtehtävän tiedot

Pääasiallisena työtehtävänä on ääniohjattu keräilytyö, jossa asiakkaiden tilauksia keräillään varastossa keräilyjärjestelmän antamien suomenkielisten ohjeiden mukaisesti. Varaston tuotevalikoimaan kuuluu niin kevyitä kuin raskaampiakin tuotteita, painavimmillaan käsin nosteltavat paketit painavat noin 25 kiloa. Keräilyä tehdään 2-vuorotyönä ja työntekijöiden pitää voida tehdä sekä aamu- että iltavuoroja, jotka sijoittuvat klo. 06.00 - 22.00 välille. Vuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville tai lauantaille, mutta satunnaisia sunnuntaivuorojakin saattaa tulla työsuhteen aikana vastaan.

Tehtävässä on Kaupan työehtosopimuksen mukainen palkkaus. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsopimukset tehdään aluksi joko syyskuun tai lokakuun loppuun. Tehtävissään hyvin pärjäävillä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä Tokmannille myös pitkäaikaisesti. Työtehtävään pitää kyetä sitoutumaan täysipäiväisesti vähintään syyskuun loppuun, lyhyemmät työsuhteet eivät ole mahdollisia.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on motivoitunut oppimaan uutta ja tekemään työnsä tehokkaasti, huumoria unohtamatta! Työtehtävistä suoriutuminen vaatii ennen kaikkea tinkimätöntä asennetta ja halua tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla sekä itseohjautuvuutta, sillä työskentely tapahtuu pääasiassa itsenäisesti. Tokmannilla työtä tehdään loistavassa porukassa, hyvällä asenteella ja pilke silmäkulmassa. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi meille heti!

Huomioithan, että Tokmannilla kaikkien työntekijöiden tulee olla täysi-ikäisiä työsuhteen astuessa voimaan.

Pääset työtehtävän esittelyvideoon painamalla tästä

Edellytykset työnsaannille: 18 vuoden ikä